Політика конфіденційності

Даною Політикою конфіденційності персональних даних (далі - Політика конфіденційності) сайтуhttps://telmone.com/ru/ (надалі - сайт) встановлено порядок здійснення обробки персональних даних, види персональних даних, які збираються, цілі використання таких персональних даних, взаємодія володільця сайту з третіми особами, заходи безпеки для захисту персональних https://telmone.com/ru/даних, умови доступу до персональних даних, а також контактна інформація для користувача щодо отримання доступу, внесення змін, блокування або видалення своїх персональних даних.

Управління сайтом  https://telmone.com/ru/здійснює ТОВ «СК-РІТЕЙЛ», код ЄДРПОУ 41830921 , (надалі Компанія).

Компанія збирає тільки ті персональні дані, які добровільно надані Вами як суб'єктом персональних даних в цілях використання сервісів сайтуhttps://telmone.com/ru/, що відповідно до вимог законодавства є згодою суб'єкта персональних даних на обробку своїх персональних даних відповідно до сформульованої в даній Політиці конфіденційності мети їх обробки.

Місце зберігання та обробки персональних даних знаходиться за адресою: ТОВ «СК-РІТЕЙЛ». Загальні положення

1.1. Реєстрація Користувачем на сайті означає, що Користувач надав згоду на збір та обробку його персональних даних, згоден з цією Політикою конфіденційності та умовами обробки персональних даних Користувача.

1.2. У разі незгоди з умовами Політики конфіденційності Користувач повинен припинити використання сайту.

1.3. Справжня Політика конфіденційності застосовується лише до сайтуhttps://telmone.com/ru/. Компанія не контролює і не несе відповідальність за сайти третіх осіб, на які Користувач може перейти за посиланням, доступним на даному сайті.

2. Збір та використання персональних даних

2.1. У відповідності до чинного законодавства, Компанія не збирає персональні дані, що розкривають расову чи етнічну приналежність, політичні переконання, релігійні чи філософські вірування, чи членство в професійних спілках, генетичні дані, біометричні дані з метою єдиної ідентифікації фізичної особи, дані стосовно стану здоров’я чи дані про статеве життя фізичної особи чи її сексуальної орієнтації.

2.2. Справжня Політика конфіденційності встановлює зобов'язання Компанії щодо нерозголошення та забезпечення режиму захисту конфіденційності персональних даних, які Користувач надає при  замовленні товарів. 

2.3. Персональні дані, дозволені до обробки в рамках цієї Політики конфіденційності, надаються Користувачем шляхом заповнення форми на Сайті в розділіhttps://telmone.com/ru/ і включають в себе наступну інформацію:

- ім'я Користувача;

- контактний телефон Користувача.

2.3.1. Якщо ви замовили товар, Компанія додатково збирає та використовує наступну інформацію:

- адресу проживання Користувача, за якою в разі потреби робиться доставка замовленого товару.

2.4. Сайт захищає дані, які автоматично передаються в процесі перегляду рекламних блоків і при відвідуванні сторінок, на яких встановлено статистичний скрипт системи ( "піксель"):

IP адреса;

інформація з cookies;

інформація про браузер (чи іншої програми, яка здійснює доступ до показу реклами);

час доступу;

адреса сторінки, на якій розташований рекламний блок;

реферер (адреса попередньої сторінки).

2.5. Інформація про IP-адреси своїх користувачів використовується з метою виявлення і вирішення технічних проблем, для контролю законності проведених фінансових платежів.

 3. Використання файлів Сookie.

3.1. Cookie - це текстовий файл або файли, що містять невеликий обсяг інформації, які надсилаються веб-браузеру і зберігаються на пристрої користувача, за допомогою якого користувач відвідує Сайт.

3.2. Компанія дбає про своїх користувачів і намагається зробити перебування на Сайті максимально комфортним. Файли cookie  допомагають поліпшити здійснення пошуку по Сайту, здійснити запам'ятовування попередніх дій користувача при переході на попередню сторінку в тій же сесії Файли   Cookie запам’ятовують товари, які користувачі переглядали і додали в кошик.

3.3. Відключення cookie може спричинити неможливість доступу до частин сайту, що вимагають авторизації.

3.4. Файли cookie можуть зберігатися на пристрої користувача, поки користувач їх не видалить. Є файли cookie, які зберігаються тільки до закриття браузера користувачем.

4. Цілі використання персональних даних користувачів

4.1. Персональні дані користувачів використовуються Компанією задля цілей:

4.1.1. Ідентифікації Користувача, який зареєструвався на сайті для замовлення товару.

4.1.2. Надання Користувачеві доступу до персоналізованих ресурсів Сайту.

4.1.3. Встановлення з Користувачем зворотного зв'язку, для надання інформації про спосіб отримання замовленого товару.

4.1.4. Визначення місця знаходження Користувача для забезпечення безпеки, запобігання шахрайства.

4.1.5. Підтвердження достовірності та повноти персональних даних, наданих Користувачем.

4.1.6. Надання доступу Користувачеві на сайт або сервіси партнерів сайту з метою отримання інформації і послуг.

5. Способи і терміни обробки персональних даних

5.1. Обробка персональних даних Користувачів здійснюється в термін,не більше, ніж це необхідно відповідно до мети їх обробки, будь-яким законним способом, в тому числі в інформаційних системах персональних даних з використанням засобів автоматизації або без використання таких засобів.

5.2. Персональні дані Користувачів можуть бути передані уповноваженим органам державної влади України тільки на підставах та в порядку, встановленим законодавством України.

5.3. При втраті або розголошенні персональних даних Компанія інформує Користувача про втрату або розголошення персональних даних.

5.4. Адміністрація сайту вживає необхідних організаційних і технічних заходів для захисту персональної інформації Користувача від неправомірного або випадкового доступу, знищення, перекручення, блокування, копіювання, поширення, а також від інших неправомірних дій третіх осіб.

5.5. Адміністрація сайту спільно з Користувачем вживає всіх необхідних заходів щодо запобігання збиткам або інших негативних наслідків, викликаних втратою або розголошенням персональних даних Користувача.

5.6. Компанія надає доступ до персональних даних користувачів працівникам, які надали згоду на забезпечення конфіденційності персональних даних.

6. Права суб'єкта персональних даних

6.1. Компанія доводить до відома користувачів про їх права як суб'єкта персональних даних, які врегульовані Законом України «Про захист персональних даних», а саме:

1) знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;

2) отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;

3) на доступ до своїх персональних даних;

4) отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;

5) пред'являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;

6) пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;

7) на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;

8) звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або до суду;

9) застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;

10) вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;

11) відкликати згоду на обробку персональних даних;

12) знати механізм автоматичної обробки персональних даних;

13) на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

6.2. Для оновлення, отримання доступу, внесення змін, блокування або видалення своїх персональних даних, відкликання згоди на обробку персональних даних, які були Вами надані Компанії відповідно до даної Політики конфіденційності, або в разі наявності будь-яких зауважень, побажань або претензій щодо Ваших персональних даних, які обробляються Компанією, будь ласка, звертайтеся електронною поштою viunnykye@telemedia.ua або напишіть листа на адресу: Київ, 02300, а/с 51.

7. Додаткові умови

7.1. Компанія має право вносити зміни в справжню Політику конфіденційності без згоди Користувача.

7.2. Нова Політика конфіденційності вступає в силу з моменту її розміщення на Сайті, якщо інше не передбачено новою редакцією Політики конфіденційності.

7.3. Всі пропозиції або питання по цій Політиці конфіденційності слід повідомляти на офіційний сайт компанії Telmone.

7.4. Діюча Політика конфіденційності розміщена на сторінці за адресоюhttps://telmone.com/ru/

 

 

 

 

Гарантии качества

Доставка   Доставка   Доставка    
Гарантии качества. Сервисная поддержка   Отслеживание товара при доставке   На сайте только сертифицированные товары!    
             
Каталог Телмоне - напрямок здорового життя тел. (044) 364-07-53 Работаем в будни с 10:00 до 18:00